31.1.2011

Tammikuun viimeisen päivän pikainen tilannekatsaus

Eipä ole tullu taas vähään aikaan höpöteltyä tänne. Eikä tämäkään raportti kasva kovin hurjiin mittasuhteisiin. Viime kerralla pohjustamani Tampereen Talvikisat tuli käytyä. Onnistuin taas kerran välttämään suuren menestyksen perin onnistuneesti (kuten tuloksista voidaan havaita) ja aika turistilta tuntui olo siellä kilpaladulla.

Tampereen Talvikisojen tulokset

No mutta onneksi tässä on vielä kaksi kuukautta aikaa viritellä kuntoa. Ja mitä tuossa viikonlopun mittaan tuli vahdattua telkkarista Vöyrin SM-kisoja, niin kyllä sitä virittelemistä riittääkin, jotta ei taas kerran häpäisisi itseään oikein makeasti sitten, kun uskaltautuu mukaan oikein kunnon koitoksiin.

Seuraava startti allekirjoittaneen ohjelmassa on 5.2. Varkaudessa. Ajatuksena olisi olla siellä jo hieman terhakammassa lyönnissä kuin näissä talven kahdessa aikasemmassa startissa. Saa nähdä kuinka käy.

Mutta mutta.. nyt tää lähtee kohti Rajakatua instrumenttisähköistystä vääntämään. Siinä sitä onkin kaapelia ja johtoa suuntaan sun toiseen ja kaikki pitäis vielä onnistua tunkemaan oikeaan liittimeen. Sitten kun siihen tulee vielä se ristikytkentä niin huhhuh poijat ja tyttäret sanon minä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti